Sierpleister als afwerking

Sierpleister als afwerking

Wij kunnen uw muren als afwerking ook voorzien van sierpleisterwerk. Sierpleister is de uiteindelijke afwerking van uw muren met stucwerk. Omdat sierpleister in verschillende kleuren te verkrijgen is wordt er doorgaans niet meer geschilderd na het aanbrengen hiervan. Wij hebben in onze showroom veel voorbeelden liggen van sierpleisterwerk en kunnen u mede daarmee een goede indruk laten zien van het eindresultaat voor uw muur.

De meestgebruikte soorten sierpleister zijn:

  • Rustiekputz stucwerk
  • Spachtelputz stucwerk
  • Granol stucwerk
Sier ornament plafond
Sier ornament plafond

De voordelen van afwerking met sierpleister

Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Wij hebben veel ervaring met het aanbrengen hiervan en adviseren u graag over de mogelijkheden. We vinden het leuk om mee te denken over een passende oplossing voor uw interieur.

De voordelen van sierpleister op een rijtje:

  • Sierpleister is meteen de eindafwerking in kleur, dus niet meer schilderen daarna
  • Geen kleurverschillen bij kleine reparaties, stucwerk is kleurecht.
  • Boenvast en dus makkelijk schoon te houden

Neem contact met ons op of kom kijken in onze showroom, wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Nieuw! Workshop Betonlook

Investeer wat tijd en leer zelf betonlook stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met betonlook.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Leem

Investeer wat tijd en leer zelf leem stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met leem.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Restauratie

Investeer wat tijd en leer zelf stucwerk en ornamenten restaureren! In een dag leert u de ins en outs van het restaureren en gaat u zelf aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een mal.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Contact

Vragen of opmerkingen? Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Wij vinden het leuk om met u mee te denken en om te zoeken naar een passende oplossing.Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap. Lees meer over ons »

NOA Erkend

Onze firma is een NOA erkend en een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten. Bekijk de NOA website »
Savantis erkend leerbedrijf logo

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan alle eisen voor het begeleiden en opleiden van Stukadoors in opleiding. Ga naar de Savantis website »