Plafond- en wandafwerking

Plafond- en wandafwerking

knaufBij het pleisteren van plafonds en wanden werken wij met de gipsproducten van Knauf zoals roodband, goudband, e.a. Deze producten zijn kant en klare pleisters en kunnen zeer glad worden afgewerkt. Het zijn producten voor de afwerking binnenshuis en zijn na verwerking makkelijk te voorzien van latex op kleur of wit.

Technieken

Het pleisteren van muren en plafonds binnenshuis wordt al eeuwen toegepast. In de loop van de tijd zijn de materialen wat moderner geworden, maar het aanbrengen van de pleister is nog steeds een ambacht wat veel vakmanschap en techniek vereist. Vaak worden muren en plafonds voorzien van een pleisterlaag zodat ze mooi vlak afgewerkt kunnen worden. Bijvoorbeeld om naden tussen gipsplaten te verbergen of bij het glad afwerken van metselwerk.

Afwerking en schilderen

Muren die voorzien zijn van een gladde pleisterlaag kunnen vervolgens erg mooi worden afgewerkt met allerlei kleuren latex of behang. Ook hier geldt: een goed begin is het halve werk! Bij het schilderen van een strakke muur zult u sneller klaar zijn en minder verf nodig hebben!

Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Uithuizermeeden, de kovvie staait kloar!

Nieuw! Workshop Betonlook

Investeer wat tijd en leer zelf betonlook stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met betonlook.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Leem

Investeer wat tijd en leer zelf leem stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met leem.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Restauratie

Investeer wat tijd en leer zelf stucwerk en ornamenten restaureren! In een dag leert u de ins en outs van het restaureren en gaat u zelf aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een mal.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Contact

Vragen of opmerkingen? Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Wij vinden het leuk om met u mee te denken en om te zoeken naar een passende oplossing.Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap. Lees meer over ons »

NOA Erkend

Onze firma is een NOA erkend en een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten. Bekijk de NOA website »
Savantis erkend leerbedrijf logo

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan alle eisen voor het begeleiden en opleiden van Stukadoors in opleiding. Ga naar de Savantis website »

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden plafond- en wandafwerking:

Betonlook

Afwerking met betonlook

Relatief nieuw in de afwerking binnenshuis is de zogenaamde betonlook ofwel beton ciré. Beton ciré is frans voor gewreven beton. Deze afwerking is zeer geschikt voor keukens, badkamers, vloeren en zelfs open haarden. Het is slijtvast, watervast, naadloos en hygiënisch schoon te houden. Een betonlook is dus niet alleen modern, maar ook erg praktisch.

Lees verder over betonlook »

 

Leem

Afwerking met leem

Leem is een damp-open natuurlijke stucpleister op basis van klei, zand en eventueel kleine strootjes. Leem is weer helemaal terug vanwege de zeer goede bouwbiologische eigenschappen, leem blijft ademen met de omgeving, de ruimte voelt plezierig en het ziet er ook nog eens fraai uit.

Bekijk de mogelijkheden met leem »

Sierpleister

Afwerking met sierpleister

Met sierpleister geeft u uw wanden net dat beetje meer karakter. Sierpleister is er in vele soorten en afwerkingen en het bepaalt grotendeels het uiteindelijke uiterlijk van de muren. Wij hebben de  expertise in huis om uw wanden professioneel te voorzien van een laag sierpleister.

Bekijk verschillende soorten sierpleisters »