Betonlook

Muren met betonlook of beton ciré

Beton ciré is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent en het hecht op vrijwel iedere ondergrond. Beton ciré is zeer geschikt voor keukens, badkamers, vloeren en openhaarden. Wij hebben goede ervaringen met dit materiaal en kunnen dit ook in uw nieuwe huis, keuken of badkamer toepassen. Wij denken graag met u mee over mooie oplossingen en kunnen u ook adviseren over de juiste technieken, combinaties met andere afwerkingen en materialen.

Neem voor een vrijblijvend advies gerust contact met ons op, of neem eens een kijkje in onze showroom in Uithuizermeeden!

Watervast

Beton ciré is watervast en zeer sterk. Daardoor zijn er erg veel mogelijkheden en toepassingen. Een daarvan is de toepassing in badkamers en keukens. Je kunt een erg mooi effect bereiken door de wanden op deze manier naadloos af te werken. Op plekken waar water kan blijven staan kan het beter niet worden toegepast. In combinatie met zeep kan water de beschermlaag aantasten.

Slijtvast

Om dat beton ciré op cementbasis is, is het slijtvast en sterker dan een stuc op kalkbasis. Met een speciale coating kan het zelfs water- en vuilwerend worden gemaakt en krasbestendig. Zo kan het ook worden gebruikt als aanrechtblad in de keuken.

Naadloos

Een betegelde badkamer heeft automatisch ook voegen waar vaak op den duur schimmel in komt. Beton ciré is watervast, slijtvast en heeft geen voegen. In de douche zijn de muren dan makkelijk af te nemen en wordt schimmelvorming voorkomen.

Hygiënisch

Betonlook of beton cire is een alkalische wandafwerking. Dat betekent dat het schimmelwerend is en bacteriën en schimmels zullen zich moeilijk hechten op het oppervlak. Daarom is beton ciré een zeer hygiënische afwerking voor uw badkamer of keuken.

Ben u nieuwsgierig naar de toepassingen voor uw huis? Wij adviseren u graag, kom langs in onze showroom, of neem contact met ons op!

Sier ornament plafond

Nieuw! Workshop Betonlook

Investeer wat tijd en leer zelf betonlook stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met betonlook.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Leem

Investeer wat tijd en leer zelf leem stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met leem.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Restauratie

Investeer wat tijd en leer zelf stucwerk en ornamenten restaureren! In een dag leert u de ins en outs van het restaureren en gaat u zelf aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een mal.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Contact

Vragen of opmerkingen? Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Wij vinden het leuk om met u mee te denken en om te zoeken naar een passende oplossing.Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap. Lees meer over ons »

NOA Erkend

Onze firma is een NOA erkend en een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten. Bekijk de NOA website »
Savantis erkend leerbedrijf logo

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan alle eisen voor het begeleiden en opleiden van Stukadoors in opleiding. Ga naar de Savantis website »