Stucwerk en specialisaties

Wij staan voor stucwerk in de breedste zin van het woord. Bij ons bent u aan het juiste adres voor traditioneel stucwerk, leem, betoncire, sierpleisters en restauraties. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een offerte op maat. Neem contact met ons op

Gevels

Gevels voorzien van stucwerk

Wat binnenshuis kan, kan ook aan de buitenkant. Een perfect gestucte en afgepleisterde gevel die het aangezicht van uw huis verfraait, is voor ons een plezierige uitdaging. Glad of structuur, de afwerking brengen we o.a. aan op steen, maar ook op bestaand gevelstucwerk.

Bekijk de mogelijkheden voor uw gevel »

Plafond- en wandafwerking

Plafond- en wandafwerking

Bij het pleisteren van plafonds en wanden werken wij met de gipsproducten van Knauf zoals roodband, goudband, e.a. Deze producten zijn kant en klare pleisters en kunnen zeer glad worden afgewerkt. Het zijn producten voor de afwerking binnenshuis en zijn na verwerking makkelijk te voorzien van latex op kleur of wit.

Meer informatie over plafond- en wandafwerking »

Betonlook

Afwerking met betonlook

Relatief nieuw in de afwerking binnenshuis is de zogenaamde betonlook ofwel beton ciré. Beton ciré is frans voor gewreven beton. Deze afwerking is zeer geschikt voor keukens, badkamers, vloeren en zelfs open haarden. Het is slijtvast, watervast, naadloos en hygiënisch schoon te houden. Een betonlook is dus niet alleen modern, maar ook erg praktisch.

Lees verder over betonlook »

 

Leem

Afwerking met leem

Leem is een damp-open natuurlijke stucpleister op basis van klei, zand en eventueel kleine strootjes. Leem is weer helemaal terug vanwege de zeer goede bouwbiologische eigenschappen, leem blijft ademen met de omgeving, de ruimte voelt plezierig en het ziet er ook nog eens fraai uit.

Bekijk de mogelijkheden met leem »

Sierpleister

Afwerking met sierpleister

Met sierpleister geeft u uw wanden net dat beetje meer karakter. Sierpleister is er in vele soorten en afwerkingen en het bepaalt grotendeels het uiteindelijke uiterlijk van de muren. Wij hebben de  expertise in huis om uw wanden professioneel te voorzien van een laag sierpleister.

Bekijk verschillende soorten sierpleisters »

Contact

Vragen? Opmerkingen? Of even moi zeggen? Dat kan! Neem contact met ons op via het formulier, of bel: 06 53645338.