Doe het zelf: Stucwerk Workshops

Wanneer: vanaf medio 2017
Waar: in onze werkplaats in Uithuizermeeden

Investeer wat tijd en leer zelf stucen! De workshops duren een hele dag en bestaan uit een theorie deel en een praktijk deel. In het theorielokaal leert u eerst over de eigenschappen van de materialen en gereedschappen. Vervolgens gaat u het geleerde in de praktijk oefenen op stukken gips van 60×40 cm. Zo krijgt u gevoel voor het stucwerk, directe feedback op uw werk en meteen resultaat. Als aandenken krijgt u ook nog een certificaat mee!

 

De workshops zijn inclusief koffie, thee en lunchpakket. Na afloop is er nog de mogelijkheid om gezellig wat te drinken aan onze “Truvel” bar. Geïnteresseerd? Meld je alvast aan!

 

 

Workshop Leem

Workshop Leem

Leem is weer helemaal terug en erg populair vanwege de zeer goede bouwbiologische eigenschappen. In deze workshop leer je over de eigenschappen van leem in een interieur, welke typen leem geschikt zijn en hoe deze te verwerken in je eigen interieur.

Workshop Betonlook

Workshop betonlook

Relatief nieuw in de afwerking binnenshuis is de zogenaamde betonlook ofwel beton ciré. In deze workshop leert u alles over de eigenschappen van dit materiaal en over de verschillende toepassingen en afwerkingen die mogelijk zijn met betonlook.

 

Workshop Restauratie

Workshop Restauratie

Om mooie plafond-elementen, sierlijsten en dergelijke te restaureren is wat vakkennis en handigheid nodig. In deze workshop leer je de verschillende technieken kennen, mallen maken met siliconenrubber en ga je aan de slag met het restaureren van ornamenten.

Interesse? Meld u alvast aan!

Geïnteresseerd in een van deze workshops? Via onderstaand formulier kunt u zich alvast vrijblijvend aanmelden. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we de eerste workshops invullen. Zodra we van start gaan sturen wij u een definitieve inschrijving.

Ik heb interesse in de volgende workshops (selecteer 1 of meer):