Over ons

Over Stukadoor van der Wal

over-ons-stukadoor-vanderwalBegonnen in Warffum en sinds 2015 gevestigd in Uithuizermeeden. We zijn een hecht familiebedrijf en staan voor uitstekend vakmanschap en goede service. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden en letten daarbij op continuïteit en kwaliteit.

Onze doelstelling

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap.

Over Stukadoor van der Wal

Begonnen in Warffum en sinds 2015 gevestigd in Uithuizermeeden. We zijn een hecht familiebedrijf en staan voor uitstekend vakmanschap en goede service. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden en letten daarbij op continuïteit en kwaliteit.

Onze doelstelling

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap.

Showroom in Uithuizermeeden

In ons pand in Uithuizermeeden staat de koffie voor u klaar! U kunt bij ons verschillende typen materialen en afwerkingen bekijken. We werken hard aan een complete weergave van ons assortiment. Ook adviseren we over verschillende nieuwe technieken en duurzame oplossingen die we kunnen inzetten voor uw woning of bedrijfspand.

Vragen? Bel, neem contact op of kom gerust eens langs!

Ons werkgebied

Wij leveren onze diensten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dus heeft u een stukadoor nodig in: Loppersum, Uithuizen, Uithuizermeeden, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Bedum, Warffum, Winsum, Grootegast, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum, Wolvega, Joure, Assen, Beilen, Emmen en omliggende plaatsen dan ben u bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op »

FC Groningen logo op de muur gestuct

Voor een die-hard FC Groningen fan hebben wij het logo en de Groninger vlag op de muur mogen plaatsen. Dit was een erg bijzondere opdracht. Bekijk hieronder het filmpje van RTV Noord over het FC Groningen logo.

Nieuw! Workshop Betonlook

Investeer wat tijd en leer zelf betonlook stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met betonlook.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Leem

Investeer wat tijd en leer zelf leem stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met leem.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Restauratie

Investeer wat tijd en leer zelf stucwerk en ornamenten restaureren! In een dag leert u de ins en outs van het restaureren en gaat u zelf aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een mal.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Contact

Vragen of opmerkingen? Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Wij vinden het leuk om met u mee te denken en om te zoeken naar een passende oplossing.Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap. Lees meer over ons »

NOA Erkend

Onze firma is een NOA erkend en een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten. Bekijk de NOA website »
Savantis erkend leerbedrijf logo

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan alle eisen voor het begeleiden en opleiden van Stukadoors in opleiding. Ga naar de Savantis website »