Aardbevingsschade repareren

Wij repareren en herstellen aardbevingsschade aan gevels en pleisterwerk van huizen binnen het aardbevingsgebied. Verstuur een aanvraag

Aardbevingschade melden

Als u in Groningen in het aardbevingsgebied woont kan het zijn dat uw gevel of uw huis beschadigd is geraakt door verzakking als gevolg van de aardbevingen. Dan heeft u wellicht recht op een vergoeding voor het restaureren van uw bevingsschade.

centrum-veilig-wonen-logoOm een claim in te dienen bij de NAM kunt u uw schade melden bij het Centrum Veilig Wonen in Appingedam. Zij nemen uw melding in behandeling en er komt een schade-expert bij uw woning kijken waar de beschadigingen zitten.

Hier kunt u een schadeclaim indienen: https://www.mijncvw.nl/claim/submitclaim

Als de expert bij u thuis is geweest ontvang u een schaderapport, in dit rapport staat aangegeven of de schade aardbevingsgerelateerde schade is en of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Dat u schade heeft aan uw huis is al vervelend genoeg, om zo min mogelijk last te hebben van administratieve rompslomp kunnen wij eventueel ook uw schademelding voor u afhandelen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid, neem dan contact met ons op.

Schade herstellen

Als u in aanmerking komt voor een vergoeding kunt u ons inschakelen om de schade te herstellen. Met name de afwerking van gevels, wanden en plafonds dient professioneel te gebeuren, zodat kans op nieuwe schade zo klein mogelijk blijft. Wilt u een schriftelijke garantie? Ook dat kan, neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden »

Het aardbevingsgebied, ons werkgebied

Het aardbevingsgebied in Groningen bestaat uit 9 gemeenten: Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum. Het eigenlijke gebied is groter, maar de overheid heeft samen met de NAM bepaalt dat inwoners van deze gemeenten hun schade kunnen claimen.

Wij staan voor u klaar in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, inclusief de waddeneilanden. Als u schade heeft neem dan contact met ons op en wij adviseren u over herstel en voeren uit.

 

abc-adamas-gecertificeerd

ABC ADAMAS gecertificeerd

Wij beschikken over de juiste vaardigheden inzake scheurherstel/spouwmuurverankering.
Lees meer over ABC ADAMAS »

 

Nieuw! Workshop Betonlook

Investeer wat tijd en leer zelf betonlook stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met betonlook.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Leem

Investeer wat tijd en leer zelf leem stucwerk aanbrengen! In een dag leert u de ins en outs van het stukadoorsvak en gaat u zelf aan de slag met leem.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Nieuw! Workshop Restauratie

Investeer wat tijd en leer zelf stucwerk en ornamenten restaureren! In een dag leert u de ins en outs van het restaureren en gaat u zelf aan de slag met bijvoorbeeld het maken van een mal.

Meer weten? Meld u alvast aan!

Contact

Vragen of opmerkingen? Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Wij vinden het leuk om met u mee te denken en om te zoeken naar een passende oplossing.Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen door ons vakmanschap. Lees meer over ons »

NOA Erkend

Onze firma is een NOA erkend en een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten. Bekijk de NOA website »
Savantis erkend leerbedrijf logo

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan alle eisen voor het begeleiden en opleiden van Stukadoors in opleiding. Ga naar de Savantis website »